lauantai 30. huhtikuuta 2011Säilytän yleensä suurinta osaa maalauksistani työhuoneella, mutta tällä hetkellä niitä on poikkeuksellisen paljon täällä kotona. Nyt kun talo hiljeni, päätin katsella ja miettiä niiden pohjalta että mitä tekisin seuraavaksi. Vastaus löytyi heti: värimaailma remonttiin :D Ei näköjään ihme että minulla on koko ajan siniset ja punaiset maalit loppu!

Hauskaa vappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniita. Ootkos ikinä tehnyt samantyyppisiä musta/valko/harmaa/ruskea/beige sävyissä??? Siksi vaan kyselen kun itellä niitä sävyjä sisustuksessa.. vois harkita kyllä itekin alkavan taas taiteilemaan kun siitä on melkeen 10 vuotta kun oon viimeks maalannut ja taidot on kyllä pahasti ruosteessa.. saa nähdä onko mitään elvytettävissä enää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiia! :) Ainoa samantyyppinen ruskea/beige -sävyinen minkä olen maalannut, on tämä peura: http://fantastinennorsu.blogspot.com/2010/10/peura.html Mustavalkoisia mustemaalauksia olen tehnyt ja tussipiirroksia, mutta noissa akryyli- ja öljyvärimaalauksissa en ole mustaa, harmaata ja valkoista juurikaan käyttänyt.

  Ihan varmasti saat elvytettyä maalaustaidot, ala ihmeessä taas taiteilemaan! :) Se just on minusta hauskinta tässä touhussa että kun tekee, niin ei voi välttää sitä että kehittyisi asiassa. Ja varmasti ne vuosien takaiset taidotkin sieltä löytyy kun niitä vähän haeskelee :)

  VastaaPoista
 3. Jahans... sitä ollaan näköjään muutettu sivun ulkonäköä.. Mukavaa, että muutkin kuin minä. Onneksi mulla nyt ollu sen verran muita kiireitä, että en ole ehtinyt tuhannetta kertaa muokata sivuja.
  Minusta nuo sinun kuvat täällä näyttää ihan hyviltä!

  VastaaPoista
 4. Jep! Kyllästyin siihen tummaan taustaan näin kesän kynnyksellä. Tätä vois kyllä muokata tosiaan vaikka kuinka, jos vaan ehtisi :)

  Ja kiva jos ne näyttää hyviltä! Vähän eriltä ne näyttää kuitenkin kun Photoshopissa tai tuossa Windowsin kuvien katselu -ohjelmassa.

  VastaaPoista