tiistai 3. toukokuuta 2011

Räpsiessäni näitä kuvia, aloin miettiä että miksi pidän tätä blogia. Syitä löytyikin sitten aika monta. Sen lisäksi että pidän tässä maalauspäiväkirjaa ja opin sitä kautta asioita sekä maalaamiseen että itseeni liittyen, olen saanut työjuttuihini liittyviä kysymyksiä selkiytymään tämän avulla. Blogin pitäminen on myös herätellyt uudestaan innostukseni valokuvaukseen mikä on tosi kivaa! Lisäksi tällaiselle vielä toistaiseksi enimmäkseen kotiäitinä olevalle blogimaailma on piristävä välipala ruuanlaiton ja kahden taaperon hoitamisen keskellä :) Ja yksi iso osa tästä touhusta on teidän muiden ihanat inspiroivat blogit! Kiitos niistä! :)

Aloittelin tänään työhuoneella tuollaisia kukkoja, en tiedä vielä mihin suuntaan ne alkavat tuosta muotoutua. Pitää tehdä vielä muutama eläin kun niitä tarvitaan kesäkuussa, maatuskajutuille on käyttöä vasta heinäkuussa niin ne saavat nyt vähän odotella. Valitsin nuo kukot lähtökohdaksi ihan sen perusteella etten pääsisi vahingossakaan läträämään pelkästään punaisella ja sinisellä..

3 kommenttia:

 1. Kivannäköiset kukot! Minulla on ollut pitkään mielessä maalata kukko, mutta se on jäänyt odottamaan... ja sinä teit heti kerralla kaksi :) Onneksi hyviä syitä löytyi, tämä on mukava blogi!

  VastaaPoista
 2. Paitsi että saat itse tästä blogistasi paljon, niin saamme myös me lukijat! On hienoa seurata sivusta taiteilijan pohdintoja ja varsinkin töiden etenemistä.

  Mukavaa että voimme jakaa inspiraatioita puolin ja toisin. Sinun kauttasi olen löytänyt monta kivaa blogia joita seurata :)

  Hih, nuo punainen ja sininen taitavat olla sitten tiukassa kun pitää suunnitelmallisesti ne koittaa unohtaa ;P Odotan innolla mitä olet maatuskoille keksinyt.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Anja ja hietzu kommenteistanne! :)

  Anja: Kukko on jännä aihe, varsinkin kun tajusin etten ole tainnut niitä juurikaan edes livenä nähdä! Jään mielenkiinnolla odottamaan jos sinultakin saan kukkomaalauksen joku päivä nähdä :)

  hietzu: Kiva jos sinäkin saat täältä inspiraatioita! Niiden jakaminen puolin ja toisin on tosiaan mukavaa :) Ja jep, tiukassa ovat sini ja puna ;)

  VastaaPoista