tiistai 17. toukokuuta 2011Huh, onpas ollut hektisiä päiviä, en ole täälläkään ehtinyt edes pyörähtää! Kevään innoittaman ulkoilun lisäämisen lisäksi koti on saanut vihdoin perusteellisen kevätsiivouksen ja ihania ihmisiä on ollut yökyläilemässä.

Arkitouhun lisäksi työn alla on parin viikon päästä eräässä kahvilassa alkava minun ja Mirkka Näverin näyttely Tajuttomia ja Uneliaita. Eilinen työhuoneilu menikin sinne tulevien teosten pyörittelyyn. Ja ai niin, maalasinhan myös viisi vaalenpunaista raitaa toistaiseksi tyhjän taulun alareunaan.. Muuten maalausinto tuntuu pysyttelevän edelleen jonkun lasipurkin tiukan kannen alla :D

Ennen näyttelyä aion vielä lahjoa tällä maalauksella kaverini firmaa kiitokseksi avusta nettisivujeni väsäämisessä. Hän sai työkavereineen valita yhden yhdeksän joukosta ja tämä teos vuodelta 2008 voitti skaban. Hauskaa että tämäkin vielä jotakuta ilahduttaa, kun itse on säilönyt sitä pimeän kaapin nurkassa kolme vuotta. Pitäisi varmaan järjestää joku kirpputori kaikille vanhoille teoksille niin saisi nurkista lisää tilaa.

8 kommenttia:

 1. Mitä ne työt siellä kaapin kätköissä lymyilevät. Tuollaisia katsoo mielellään. Eikä kirpparia kuin huutokauppa! :)

  VastaaPoista
 2. Ja onnittelut nettisivuista! Kävin kurkkaamassa aiempien vuosien töitä ja ihastuttavat ihan yhtä lailla. Taidan vierailla kohta hieman pidemmän tovin -->

  VastaaPoista
 3. Mielellään näkisin enemmänkin tuota sinun vanhempaakin tuotantoa!Ei muuta kuin kaappeja kaivelemaan!:)

  VastaaPoista
 4. Huh,,, onpa sinullakin ollut pitkä tauko..Niin on täälläkin päässä:) Mukava työhän tuo on, on siulla kans otsaa haukkua tuolleen, häpiäisit:) :)

  VastaaPoista
 5. Heippa h, N ja A! Kiitos kommenteistanne :) Voin toki laittaa tänne kuvia enemmänkin noista kaapinperukkamaalauksista! Niitä saa kyllä lunastaa muutamalla kympillä jos haluaa, en ehkä huutokauppaa sentään jaksa pyörittää ;) Ja hyvä on A n s k u, häpiän! :D

  VastaaPoista
 6. Tosiaan, eipä ihme että valitsivaat juuri tuon työn, sehän on aivan ihana. Varmaan on niin monta tulkintaa kuin katsojaakin, mutta minulle tulee lohdullinen olo, tuo sininen otus on niin sympaattinen ilmeineen :)

  VastaaPoista
 7. Inka, mäkin ihastuin heti tuohon! Iloinen lintu, miten siitä ei tykkäisi! Laita kuvia ja taulut myyntiin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Anja ja Satu kommenteistanne! Tulkintoja tosiaan on yhtä paljon kuin katsojiakin ja siksi niitä onkin aina kiva kuulla! :)

  VastaaPoista