sunnuntai 10. huhtikuuta 2011Eilen siivottiin taloa aamusta iltaan. Pölypallot saivat kyytiä ja isot läjät tavaraa lähti varastoon ja kierrätykseen. Lapset ovat vilkkaassa kasvuiässä, joten vaatteet, lelut ja muut tykötarpeet vaihtuvat usein. Muutakin roinaa on kyllä taas kertynyt liiaksi asti.. Sitten joskus kun on aikaa (ihan kuin olisin sanonut tämän ennenkin ;), pitää kyllä käydä kaikki hyllyt ja kaapit ajatuksella läpi ja pistää reilusti kaikki sellainen tavara kiertoon, millä ei tee mitään. Vaatekaapin kanssa tämä jo onnistuu, mutta säilön täällä edelleen kaikenmaailman muistoja menneiltä vuosilta ettei mitään järkeä.

Kaksi vuotta sitten vähensimme tavaramääräämme yhdessä rytäkässä kolmen jätesäkin verran. Siis pelkkää tavaraa, kolmesta huoneesta kerättyä! Se kyllä kevensi oloa todella paljon. Voisinkin kokeilla kevätsiivousta tälle blogillekin. Täällä auringon valossa alkaa tumma tausta tuntua turhan raskaalta..

Mutta asiasta toiseen, tietääkö joku mistä näitä kirjaimia saa? Vieläkö niitä valmistetaan? Löysin pussillisen kirpparilta, mutta siellä ei ollut läheskään kaikkia tallella.

3 kommenttia:

 1. Tutuilta näyttävät kirjaimet, harmi vain etten minäkään tiedä mistä tai saako niitä enää... meillä oli mangneettikirjaimet lapsilla. Tuttua on tuokin roinan kertyminen, viime keväänä tyhjennettiin aika paljon kaikkea turhaksi tullutta, mutta aina sitä vain kertyy. Ihanaa tosiaan kun saa perkattua turhia pois ja tilaa tilalle :)

  VastaaPoista
 2. Tuttuja kirjaimia on joo... en vaan kyllä tiedä mistä saisi. Oletko kysäissyt Toys are us:lta?

  VastaaPoista
 3. Joo se on ihmeellistä mistä sitä roinaa kertyy, vaikka kuinka koittaa olla mitään ylimääräistä hankkimatta! :)

  En ole kysynyt Toys are us:lta, mutta kiitos vinkistä, sen voisin kyllä tsekata!

  VastaaPoista