maanantai 14. maaliskuuta 2011Beatlesin kuuntelun ja Japanin ajattelun seurauksena teki mieli maalata punaista. Sen jälkeen tuli sotkua, sitten keltaista ja lopuksi isokorvainen antilooppi, joka jäi vielä odottamaan viimeistelyään. Eilisen 3,5h kestäneen kokouksen ja 4h kestäneen eestaasjunamatkan jäljiltä on vielä aika tyhjä olo ja tämän päivän työhuoneilun parasta antia olikin oikeastaan puolen tunnin seinääntuijotteluhetki :)

3 kommenttia:

 1. Ihanaa intensiivistä punaista,vaikka lähtökohdat värille eivät iloiset olleetkaan...

  Voi kuinka pidän maalaustavastasi,liukuvärjätystä taustasta ja herkistä elementeistä kankaalla, jotka muodostavat kokonaisuuden.
  Kiitos näistä :)
  Ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpas isot korvat :) Se tuli maalauksesta ensimäisenä mieleen ennen kuin luin tekstiä, hieno työ, keltainen toimii! Kasvottomiasi olen käynyt aiemminkin katsomassa (ensin odotin kasvojen ilmestymistä niihin, en enää :) se on vaikuttava sarja, tykkään!

  VastaaPoista
 3. hietzu: Kiitos ja kiva jos tykkäät! :) Mukavaa kuulla kommentteja kun muuten maalaaminen työhuoneella on niin yksinäistä hommaa. Kivaa viikkoa sinne kans!! :)

  Anja: Heh, niistä tosiaan tuli MELKO isot :D Maalasin tuota kyllä sellaisesta antilooppirodusta (onkohan rotu oikea termi?!?) jolla oli tavallista isommat korvat, mutta noista tuli noin isot kyllä ihan vahingossa :D Ja kiitos, kiva jos tykkäät kasvottomista. Ei niihin taida kasvoja enää tulla, mutta muita juttuja vielä mietiskelen että lisäisinkö vai enkö..

  VastaaPoista