maanantai 7. marraskuuta 2011Tein tänään tilauksesta kynttiläkortin poikineen ja aloin vähän harkitsemaan näiden sarjatuotantoa (ja myymistä) muutenkin. Voi olla että kynttilät alkavat jossain vaiheessa kyllästyttää, mutta voisihan sitä tehdä muistakin aiheista.. Vaikka oikeastaan tällainen saman jutun toistaminen on aika rentouttavaa puuhaa. Olin nimittäin joskus kauan sitten parina kesänä töissä erään tehtaan liukuhihnalla, enkä ole koskaan ennen sitä ja sen jälkeen ollut yhtä perillä omista ajatuksistani. Johtuen ihan vaan siitä että siellä ehti päivän aikana ajatella melkein kahdeksan tuntia putkeen..! Varsinkin nykyään kahden pikkupojan kanssa sellainen keskeytyksetön ajattelu on todella harvinaista herkkua :D

9 kommenttia:

 1. Noistahan saisi upeita joulukortteja. Minun pitäisi alkaa suunnitella joulukorttitalkoita;ettei jää sitten viimetipppaan. Siivoushommat on myös hyviä omien ajatusten jäsentelyä,sitä tuli joskus tehtyä muutamia vuosia.

  VastaaPoista
 2. Joulukorteiksi ne on menossakin! Ja itse asiassa lähetän ne pian Siilinjärvelle kunhan saan setin valmiiksi ;) Ja joo voin kuvitella että siivoaminen olisi myös hyvää ajatteluhommaa, melkeinpä mikä tahansa ruumiillinen työ ajaa sen asian :)

  VastaaPoista
 3. Siilinjärvelle! Olen sieltä lähtöisin.
  Hmm,itse olen vielä kysymysmerkkinä joulukorttien kanssa, kuinka paljon ja kuinka ne teen...

  VastaaPoista
 4. Huh, kuulostaa tutulta. Joulu tulee aina yhtä nopeasti edellisen korttiurakan jälkeen! Tsemppiä niihin puuhiin siis :)

  VastaaPoista
 5. Upeeta! Onnea Yrittäjälle, ei voi kuin nostaa taas kerran hattua sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Hih, mun pitäis varmaan tovi reenailla, että saisin edes kaks etäisesti samannäköistä kuvaa aikaan :D Mut hyvältä näyttää! Kurssia ootan jo innolla! :) Ja musta taas tuntuu, että kun on ollut paljon aikaa miettiä, niin ajatukset on menny aina vain enemmän solmulle..

  t.serkkutyttö

  VastaaPoista
 7. Pian pääset treenailemaan! Äkkiä senkin oppii, ainakin edes etäisesti tekemään ;) Ja kiva tulla sinne kursseilemaan!! :)

  VastaaPoista
 8. Olet todella taitava. Mielenkiintoista vierailla sivuillasi. :)

  VastaaPoista