keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tässä vielä pari kuumailmapuhaltimella tekemääni maalausta. Alempaan tuli vahingossa sydänkuvio, vaikka ajatuksena oli vain testailla miten vaha ylipäänsä puhallettaessa käyttäytyy.

Ylempi teos puolestaan on saanut jo monenlaista tulkintaa sisällöstään :D Jos teillä tulee siitä jotain mieleen, niin olisi hauska kuulla? :)

Niin ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! :)

6 kommenttia:

 1. Ylhäältä kuvatut pääkallot jokaisessa kulmassa. Ihan ekaksi näin keskellä yläviistosta kuvatun juoksevan ihmishahmon. Nyt löydän kuvasta possun kärsänkin ja oikeassa alareunassa huulet ja nenän profiilin.

  VastaaPoista
 2. Minulle ylemmässä teoksessa näyttäs olevan valkoinen pöllö, joka lentää helvetin tulien keskellä:) Hienoja!

  VastaaPoista
 3. Hei! Sain tällaisen kommentin hanne vitauksesta-käyttäjältä: "Voisitko kommentoida INKalle, että hanne virtauksesta (=minä) ei pääse kommentoimaan hänelle, vaikka haluisi. Oisko hänen mahdollista lisätä siihen "valitse"-osatoon..nimi/URL-osoite, niinkuin melkein kaikilla muilla, joilla on tuo systeemi, on?"

  VastaaPoista
 4. hih, kiitos, hauskoja tulkintoja :D

  Nyt voi kommentoida nimen ja URL-osoitteenkin kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Poriseva marjakattila :) kauniita nämäkin. Mulla on askartelukäyttöön tarkoitettu puhallin, mutta pitääkin mennä katsomaan jospa Matku kuuden kaupasta löytyis tämmöinen EA-puhallin, kaikkea muuta olen sieltä ostanut mutta puhallinta en nyt muista, jospa ehtisi sitäkin testaamaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ansku! Puhallinta kannattaa kyllä testata ehdottomasti! Mutta siihenkin saattaa jää koukkuun ;) vahaa kuluu vähän enemmän, mutta toisaalta tekeminenkin on hitaampaa :)

  VastaaPoista