lauantai 23. lokakuuta 2010

OmannäköistäOlemme asuneet täällä uudessa kodissa jo kohta vuoden, mutta vieläkin on sisustusasiat ihan rempallaan, johtuen lähinnä rahan ja ajan puutteesta. Toki sisustaminen hitaasti ja varmasti on ihan järkevääkin, mutta toisaalta olen kyllä aika malttamaton joidenkin nurkkien suhteen. Kotona pitäisi kuitenkin olla kotoisaa ja omannäköistä.

Tuli sisustusasiat mieleen, kun katselin eilen kateellisena ystävieni koteja, joissa oli asetelmat, värimaailmat ja kokonaisuudet kohdallaan. Ja kodit olivat kyllä ihanasti asujiensa näköisiä :)

Yllä joitain yksityiskohtia kotoamme, joista tykkään. Kokonaisuudet onkin sitten toinen juttu.. Ehkä pitäisikin seuraavaksi kuvata ne kaikkein tylsimmät ja kamalimmat sisustusasiat mitä täältä löytyy, niin voisi sitten tehdäkin niille jotain :)

2 kommenttia:

  1. Teidän sisustuksessa mitään vikaa ole! Teillä on niin symppistä! Onko tuo pöllötaulu muuten sun tekemä? Miksen ole huomannut sitä? Tai no, nyt tiedänkin miksi en. :) Pari tyyppiä jotka vievät huomion alituiseen...!

    VastaaPoista
  2. no kiitos! ite kyl keksin sata asiaa mitkä olis kiva muuttaa :D Ja joo on mun tekemä, mutta se on aika uus ja ollut reissussa viime aikoina niin voi olla ettei oo just sillon sattunu olla paikalla kun ootte käyny. Tais sit on tosiaan katseet vilistäny jossain metrin korkeudella, hih :D

    VastaaPoista