sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Muutama tunti lisää kiitos!

Taas vierähti viikko niin että humahti. Ensin uppouduin kirjoittamaan taidehistorian opintojen ensimmäistä esseetä ja sitten pitikin jo kovaa kyytiä perehtyä muinaisen Egyptin taiteeseen, mikä onkin kyllä huikeaa ja mielenkiintoista! Sain myös vihdoin käsiini seuraavan tentittävän opuksen: Hugh Honourin ja John Flemingin Maailman taiteen historian. Siinäpä riittääkin pureskeltavaa melkein 900 sivun edestä, huh...

Tuntuu että päivästä loppuvat tunnit kesken. Tekemättömien ja nämäpitäisitehdäheti -asioiden lista on valtava! Ja maalatakin haluaisin joka välissä, ensi viikolla kyllä aion :) Nämä viime aikojen puheenaiheet Homoilta -keskustelun ja Chilen kaivosmiesten pelastamisen tiimoilta toivat muutamia ideoita seuraaviin tuotoksiini. En malttaisi odottaa että pääsen kunnolla työstämään niitä ajatuksia.

No mutta joka tapauksessa, kivoilla tekemisillä täyttyvät päivät, niin en valita. Ja nyt roomalaisten kimppuun -->

3 kommenttia:

 1. ohoo mikä hieno kuva! Kerro joskus miten tuommoisia saa.

  Ja tsemppiä! Ja sitä nimenomaan, koska sitähän se nimenomaan on elämä, että tekemistä on enemmän kuin mitä ehtii tehdä just sillä hetkellä. Mutta niin sitä vaan aikanansa saa kaiken tehtyä, arki ja elämä tasaa ylivuototilanteet. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempistä ja sitä samaa sinne kans! Photoshopilla noita saa, mut voin kertoo kyllä tarkemminki joskus :)

  VastaaPoista
 3. joo! sä oot kyllä hienolla tavalla visuaalinen ihminen.

  VastaaPoista