torstai 13. kesäkuuta 2013Fantastinen Norsu ja Erika Itärannan Pyynikin pienpukimo löivät kesän kunniaksi luovat päänsä yhteen ja lopputuloksina alkoi syntymään tällaisia monikäyttöisiä pussukoita! 

Taidetta taskuun -ajatuksella oleviin pussukoihin voi pakata vaikkapa avaimet, rahaa, kännykän, meikkejä, pienen huuliharpun tai mitä vaan! :) 

Materiaali on kaikissa pussukoissa kierrätyskangasta ja kierrätysvetskaria. Norsukuvan alkuperäisteos on tehty hiili-muste-guassi -tekniikalla ja valitsin sen tähän tarkoitukseen ensimmäisenä, koska olen käyttänyt sitä yritykseni logonakin. Muut kuvat ovat alkuperältään tussipiirroksia ja ne on siirretty kuvansiirtotekniikalla valkoisille kangaspalasille, jotka on sitten ommeltu kiinni pussukoihin. Kuvat on siis pesunkestäviä kuten pussukkakin! 

Ensimmäinen erä matkaa viikonloppuna mukanani Tampereen Tallipihalle, jossa vietetään Kreikkalaisia Kyläjuhlia 15.-16.6. klo 11-16. Tervetuloa morjestamaan sekä mua että pussukoita!

Jatkossa taidetta taskuunsa voi hankkia myös Pyynikin Pienpukimosta, ja suunnitteilla on muutama muukin tarpeellinen tamine samasta puusta!

(Kuvat otti Matti Itäranta)

2 kommenttia: