perjantai 22. helmikuuta 2013

Mehiläisvahamaalauksen I kurssi la 2.3.2013

Ensi viikon mehiläisvahamaalauskurssilla on vielä tilaa, joten jos täällä on joku jota kiinnostaa kokeilla inspiroivaa tekniikka niin tervetuloa mukaan! :)

I-kurssin aikana tehdään mm. pieniä abstrakteja maalauksia:...ja maisemia:


Mehiläisvahamaalaus on hyvin vanha taidemuoto. Muinaiset kreikkalaiset, roomalaiset ja egyptiläiset käyttivät mehiläisvahaa materiaalinaan maalatakseen kuvia mm. puualustoille ja muumioiden kääreisiin.

Kun mehiläisvahaa kuumennetaan, se sulaa ja sitä voidaan käyttää maalina. Nykyaikaiset tavat sulattaa ja käyttää vahaa maalaamiseen ovat maalausrauta, lämpökynä, lämpölevy ja kuumailmapuhallin.

Mehiläisvahamaalaustekniikka nykyaikaisin välinein on helppo oppia ja se antaa onnistumisen tunteen jo ensimmäisellä harjoittelukerralla! Aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita.

Keski-Euroopassa, missä mehiläisvahamaalaus on jo vuosia ollut suosittu taide- ja askartelumuoto, käytetään sitä myös monissa terapioissa sen antaman ilon, rentoutuksen ja luovuuden vuoksi.

Mehiläisvahamaalauskurssi I:

- Tutustumme mehiläisvahamaalauksen historiaan, sen mahdollisuuksiin ja välineisiin.
- Opimme encausticin perustekniikat maalausraudalla
- Teemme useita pieniä maalauksia, abstrakteja sekä maisemia
- Kesto 3,5h
- Hinta 50€ / työssäkäyvät, 45€ / työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.Materiaalit sekä kahvi / tee sisältyvät hintaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

inka.yliharsila(at)gmail.com, +35844-3531196

Amelie - Taiteen ja hyvinvoinnin tila
Näsilinnankatu 34 A 31 (7. krs.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti