keskiviikko 14. marraskuuta 20127 kommenttia:

 1. Ihana vihreä! Suloisella viluisella villapaitakoiralla on sylissään söpö kissanpentu ^^ Hitsi että kadehdin tuota sinun huoletonta siveltimenjälkeä, joka viivat saatuaan muuttaa muotoaan. Onko sinulla visio etukäteen mitä teet vai syntyykö ajatus työn edetessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Usein ei ole visiota etukäteen, tykkään eniten juurikin sellaisesta tekemisestä että idea syntyy työn edetessä. Tässä tosin aloin tietoisesti tekemään koiraa, mutta kaikki muu tuli sitten mukaan matkan varrella :)

   Poista
 2. Ihstuin heti koiran villapaitaan:) Maalauksesta välittyy hetki, joka näkyy mielessäni liikkuvana. Näen miten kissä kiehnää koiran otteessa. Hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla mitä mielikuvia tästä tulee! Mulle tuli tämän myötä kauhea himo maalata villapaitoja, mietin jopa valtavan isolle pohjalle koko villa-asun tekemistä, josko sitä saisi sitten tehdä tarpeeksi :D

   Poista
 3. IHANA!!

  Saisinko ihan alustavasti kysyä, että ovatko työsi myytävänä.. ja jos ovat, niin missähän hintahaarukassa liikutaan? Osaisi ruveta ajoissa säästämään taidehankintaa varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) On nämä kaikki myytävänä,
   tähän mennessä olen myynyt hintahaarukalla 200-800€. Hinta riippuu yleensä koosta ja siitä miten paljon itse tykkään teoksesta ;) Tämän hintaa en ole vielä ehtinyt miettimään. Mutta kysy vaan jos joku tietty kiinnostaa niin voidaan laitella vaikka sähköpostia. Kaikenlaiset osamaksusysteemitkin onnistuu jos tosiaan tulee vastaan sellainen maalaus minkä haluasit :)

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta :)

  Nyt joulun alla on kaikenlaista pakollista menoerää, joten taidehankinnat jää pakostakin ensi vuoden puolelle... Seuraan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista