sunnuntai 11. joulukuuta 2011Kovin on kiireistä jälleen kerran tämä joulunodotusaika! Ja uskomatonta miten nopeasti on taas vuosi vierähtänyt..

Tänään pääsimme vähän käsiksi jouluiseen tunnelmaan tämän Birmingham Repertory Theatren tanssiteoksen myötä. Lontoolainen teatteri toi Tampere-taloon jouluaaton klassikkopiirretyn eli Lumiukon! Teos oli ihan mahtava ja varsinkin neljävuotiaamme oli erittäin lumoutunut <3

Tällä kertaa esityksiä oli Suomessa vain Tampereella ja tänään viimeisen kerran, mutta jos joskus tulee vielä vastaan joko täällä tai muualla maailmassa niin kannattaa käydä katsomassa. Pienet maistiaiset löytyy tuolta yllä olevasta videopätkästä :)

Rauhallista 3. adventtisunnuntain iltaa!

2 kommenttia:

  1. Olin katsomassa esityksen aikuisen tanssijatyttären kanssa (hän opiskelee tanssija/tanssinopeksi Turun amk:ssa) Oli hienosti toteutettu esitys ja ihana musiikki ja puvut jne Tanssin suhteen odotimme enemmän kuitenkin. Ihana joulufiilis tuli -ja se onkin pääasia- ja oli hauskaa kun katsomossa oli kaikenikäistä yleisöä:)

    VastaaPoista
  2. Joulufiiliksen se kyllä sai aikaan! :) Te varmaan katsoittekin tanssiosuutta ihan eri silmin, kun tytär opiskelee alaa. Itse kun en siitä kauheasti tiedä niin en osannut enempää odottaakaan :)

    VastaaPoista