tiistai 16. elokuuta 2011

Yksi kesän parhaista jutuista oli tämä ihana ja mielettömän inspiroiva Anna Wildrosen näyttely kauniin savolaisen maiseman keskellä! Taiteilijan mitä kummallisimpia esineitä ja yhdistelmiä sisällään pitävät kollaasit ja installaatiot olivat tosi intensiivisiä ja niitä jaksaisi tuijotella vaikka kuinka kauan.

Pääsin itsekin kokeilemaan taiteilijan kollaasitekniikkaa pihalla pidetyssä työpajassa. Aloitin alla olevaa teosta ja toin sen keskeneräisenä kotiin. Vielä pitää muutama juttu maalata ja kerätä ja häivyttää ja liimata.. :)

Ruusun Galleria on auki tänä kesänä vielä muutaman päivän ja toivottavasti sitten taas ensi kesänä uudestaan. Poiketkaa ihmeessä, jos osoite sattuu matkan varrelle! Ja niin joo, muut yllä olevat kuvat on galleriasta, alin on kuva huussin sisustuksesta :)3 kommenttia:

 1. I-H-A-N-I-A töitä! Kiitos linkistä,sivut menivät oitis kirjanmerkkeihin! Todella upeita ja totta,noita jaksaisi tutkistella pitkään. Mukavaa löytää uusia taiteilijoita. Sadepäivän piristys :)

  VastaaPoista
 2. Tuleepa tekniikasta mieleeni romanialainen Ion Barladeanu,josta postailin joku aika sitten ja josta näin Teemalla dokumentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva jos piristi! Livenä nämä on vielä paljon kiehtovampia, toivottavasti pääset joskus näkemään näitä jossain :)

  Ja joo, totta, muistan ton dokkarin! :)

  VastaaPoista