tiistai 30. elokuuta 2011Hain tänään maalaukseni Ruusan kahvilasta, jossa ne olivat elokuun ajan seiniä koristamassa. On ollut aika vilkas kesä näyttelyiden suhteen, nyt tuntuukin kivalta ettei seuraavasta näyttelystä ole vielä tietoakaan!

Kaikkea muuta jännää tapahtuu tällä viikolla sitten senkin edestä. Huomenna esimerkiksi laitan yritykseni starttirahahakemuksen menemään (ehkä kaikkein jännin asia) ja ylihuomenna muutan uuteen työhuoneeseen, joka sijaitsee 7Boheemia ry:n tiloissa eli täällä :)

Näiden kiireiden keskellä aloin haaveilla pitkästä aikaa norsujen maalamisesta, erityisesti isokorvaisten afrikannorsujen. Ihastuin niihin uudestaan eilisen leffakokemuksen myötä (vaikkei siinä isokorvaista ollutkaan..). Mutta jos kiinnostaa sirkusmaailmaan sijoittuva värikäs yhdistelmä draamaa, seikkailua ja romantiikkaa niin Vettä Elefanteille -leffan traileri löytyy täältä!

2 kommenttia:

  1. Oo, onnea yritykselle ja uuteen työhuoneeseen!

    Piditkö Vettä Elefanteille? On pitänyt katsoa se, mutta pelkään vähän pettyväni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tykkäsin kyllä leffasta ja voisin vaikka katsoa uudestaankin. Mulla ei toisaalta ollut mitään odotuksia niin kaikki oli vaan plussaa. Mutta tunnelma oli hyvä ja mielenkiinto säilyi alusta loppuun asti. Rohkeesti vaan, on se katsomisen arvoinen! :)

    VastaaPoista