torstai 9. kesäkuuta 2011



Tilasin pari päivää sitten nettikaupasta ompelukoneen ja tänään sain jo hakea sen postista. En ole ommellut yhtä pientä mekkoa lukuunottamatta mitään lähes kymmeneen vuoteen, joten oli vähän hakusessa kaikki säädöt ja muut. Halusin heti kokeilla miten uusi kone toimii, mutta en löytänyt ylimääräistä kangasta edes koepalan verran. Muistin sitten Erikan karkkipaperin ompelu -suunnitelmat ja päätin testata valokuvilla. Kone toimii hyvin, mutta näköjään allekirjoittaneella on vielä tekemistä tuon suoran ompeleen suoraksi saamisessa :D

Nuo kuvat näyttävät oikeastaan aika hauskalta ompeleen kera vaikkeivat muuten häävejä kuvia olekaan. Mitähän valokuvista voisi ommella? Hiirimaton? Pöytäliinan? :) Pitää varmaan vielä kokeilla tehdä niistä jotakin, mutta ennen sitä aion paikata ison kasan housuja ja takkeja sekä ommella verhot ja hameen.

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea ja kivan näköinen kollaasi :)

    VastaaPoista
  2. Tuostahan tuli kiva!
    Minuun iski ompelukärpänen noin neljä vuotta sitten.Hankin käytetyn koneen ja siitä alkoikin varsin tuottoisa kausi.Hameita,hattuja,tilkkutöitä,pehmoleluja,liinoja,verhoja ym.
    Nyt on ollut sillä saralla hiljaisempaa,mutta verhot ompelin juuri.
    Rentouttavaa,luovaa ja kivaa puuhaa(jos kaikki sattuu menemään suht sujuvasti..)

    VastaaPoista
  3. Vau! Makee! Minullakin on ompelukonekuume :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteistanne! :) Oijoi, noita pehmoleluja voiskin kyllä kans kokeilla. Ompelu on kivaa kun näkee nopeasti työnsä jäljen :)

    Ja hommaa ihmeessä kone Hillastiina, Hobby Hallista saa kivasti osamaksulla ;)

    VastaaPoista