sunnuntai 19. joulukuuta 2010

(Kuusi)puu ja pikkupohja


Meillä on tämä syksy ja joulunalus ollut erityisen kiireinen viime vuosiin verrattuna, kun on ollut niin paljon töitä ja opiskeluja perus lapsiarjen lisäksi. Siispä joulun järjestely on hyvinkin vaiheessa edelleen ja kaikkea ei ehdi edes tekemään. Joulukortit esimerkiksi jäivät harmi kyllä kokonaan lähettämättä tänä vuonna. Kuusi oli myös tarkoitus hommata, mutta pitänee nyt tyytyä kuvassa olevaan pikaiseen väkästykseen, joka mahtuu pianon päälle.

Hetki sitten mietin että tekisinkö porkkanalaatikot, paketoisinko lahjat vai aloittaisinko lukemaan tammikuussa olevaan tenttiin.. Valtavan haukotuksen ja kevyehkön turhautumisen jälkeen päätin että olen ihan vähän maalaamisen tarpeessa. Ja ihan vähän voisi olla jotain ihan pientä, vaikka tuollainen 20x20cm pikkupohja..

4 kommenttia:

 1. Maalaa vaan, se on hyvä idea :) Me vietämme pitkästä aikaa joulun muualla kuin kotona, joten pääsen tosi helpolla. Ei tarvitse tehdä juuri mitään, mukavaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun päätit kuitenkin maalata :)

  Mulla on täällä pari oikein pulleeta lintua sulle ommeltuna, ehitteköhän saamaan ne ennen joulua? No, onneksi ne on hauskoja vielä joulun jälkeenkin!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Löysin blogisi blogilistalta ja koska olet taiteellinen ja opiskelija,huomasin meissä/ blogeissamme olevan paljon yhteistä ja päätin liittyä lukijaksesi. Mukavaa lukea ajatuksiasi ja arkea :)
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Kuulostaa ihan mahtavalta, mukavaa reissujoulua teille! :)

  Erika: Voi jee huippua! En varmaan ennen joulua ehdi hakemaan, mutta pitää sitten trehvata piakkoin :)

  hietzu: Moikka ja tervetuloa lukijaksi!! Samaan päädyin minäkin kun kävin blogissasi, kiva kun löysit tänne :) Hyvää joulua sinne kans!

  VastaaPoista