lauantai 11. syyskuuta 2010

Syksyä ja taidetta Voipaalassa

Kävimme tänään Voipaalan taidekeskuksessa katsomassa Pirkanmaan kuva 2010 -näyttelyä, josta löytyy kolme minunkin maalaustani. Näyttelyssä on esillä 150 teosta eri tekijöiltä, mukana mm. maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, kollaaseja ja piirroksia. Kokonaisuus oli runsas ja värikäs, inspiroivakin. Pari teosta oli sellaisia, jotka haluaisimme hankkia kotimme seinälle, hintakaan ei ollut päätä huimaava. Saapa nähdä.. Jos päädymme kauppoihin, esittelen teokset täällä!


2/3 töistäni, jotka pääsivät mukaan: Norsu ja sininen koira tai lammas sekä Matkalla.

Voipaalassa riittää muutakin koettavaa: historiallisia rakennuksia, kaksi näyttelytilaa, tapahtumia ja kursseja lapsille ja aikuisille, ja mikä parasta - sieltä saa kerätä omppuja ja luumuja ilmaiseksi mukaansa! Jos ei olisi niin paljon hommaa, olisi meillä jo sosekattila porisemassa..

3 kommenttia:

 1. Norsu ja sininen koira tai lammas on tosi kiva taulu. Tosi kiva. Tuota matkalla taulua oon katsellut ennenkin. Sitä ei voi katsoa kuin vilaukselta, se on tosi surullinen. Siinä on niin paljon tiivistettyä yksinäisyyttä ja surua että ei pysty jäädä katsomaan. Mutta se on siitä tosi omituinen taulu. että kun mietin sun taidetta niin se aina on mun mielessä ja tulee mieleen ja pyörii siellä ja pakottaa aivot tekeen jotain jumppaliikettä.

  VastaaPoista
 2. Oi, toi Matkalla on ihana! Jos mulla olisi yhtään rahaa, kysyisin myytkö. Mutta kun ei ole :( Minusta se ei ole surullinen, haikea ehkä... Ihan minun näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kommenteista ja kiva kun tulit lukijaksi Nöpöstiina! :) Hauska aina kuulla miten muut kokevat tai näkevät maalaukset. Ja mahtavaa jos ne onnistuvat herättämään noinkin erilaisia tunteita!

  Niin joo ja kaikki maalaukset mitä täälläkin näkyy, ovat kyllä myynnissä :)

  VastaaPoista