keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kiitos

Sain Nöpöstiinalta Beautiful Blogger Awardin, kaunis kiitos siitä :)Haluan antaa tunnustuksen eteenpäin näille blogeille: Kanelimaa, Ihmeitä Vilppumaassa, Valon kuvaaja sekä Valokuvii, juttuja, ruokii ja joku vaate. Haluaisin antaa pystin myös Visuaalinen Onnellisuus -blogille, mutta sinne ei pysty jättämään kommentteja. Jos Visual satut jostain syystä eksymään tänne niin olepas hyvä :)

Jutun juoneen kuuluu myös kertoa seitsemän asiaa itsestään, joten tässäpä niitä:
1. Tykkään tosi paljon syksystä 2. Olen mestari buukkaamaan kalenterini liian täyteen. 3. Tykkään syödä intialaista ruokaa 4. Haluaisin oppia elämään ekologisemmin kuin nyt 5. En osaa ostaa itselleni kivoja vaatteita 6. Kuuntelen tällä hetkellä Samuli Putron uusinta levyä 7. Laitoin juuri pannukakun uuniin, mitä teen aika useasti

4 kommenttia:

 1. Leppävaarassa on fantastinen, yläluokkainen intialainen ravintola. testannemme sen yhdessä joskus?

  VastaaPoista
 2. Testataan ehdottomasti, ja toivottavasti pian!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti Beautiful Blogger Award -palkinnosta. Tuli vähän puskista, kun verkostoitumiseni on ollut vielä vähän lapsen kengissä bloggaus-maailmassa. Kirjoitan juttujani palavasta halusta visuaalisuuteen... ja onnen tavoittelu on elämän tarkoitus :D. Tutustuin myös nyt monen mutkan kautta sinun ajtuksiisi ja maalauksiin, jotka ovat muuten tosi aistikkaan herkullisia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi! Mutkien kautta minäkin päädyin blogiasi lukemaan ja tykästyin siihen kauniin rauhalliseen ja elämänmakuiseen meininkiin. Tämä nettimaailma on hassu, paljon tulee juttuja ihan puskista :)

  VastaaPoista