keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Taide- ja käsityötapahtuma 8.6.2013 klo 11 - 18


 Tervetuloa Amelien Taide- ja käsityötapahtumaan!


Ilmaisessa kokopäivän tapahtumassamme pääset mm. tutustumaan nukketaiteilija Tuija Leinosen taidehaltijoihin. Tuijan haltijat syntyvät kierrätysmateriaaleista ja ovat persoonallisia hahmoja joihin ihastuu helposti.


Tampereen ihanin lankakauppa Kerä tuo tapahtumaan kesäisiä lankoja, neuleita ja workshoppeja. Kerän taitavat naiset opastavat oikeiden välineiden valinnassa ja antavat ohjeita kesäisten neuleiden luomiseen.

Alexandra Lindqvist "Kosketus", kaulakoru hopeasta turkooseilla


Korusuunnittelija Alexandra Lindqvist esittelee katseen vagitsevia luomuksia, joiden valmistukseen on käytetty hopeaa ja kierrätysmateriaaleja. Alexandran näyttävät ja kolmiulotteiset korut tekevät myös kantajastaan mielenkiintoa herättävän.Amelien kuvataiteilijat Johanna Vilén, Laura Laurila ja Inka Ylihärsilä valitsevat tapahtumaan kauneimmat maalauksensa, grafiikanlehtensä, akvarellinsa ja korttisarjansa. Pääset myös näkemään kuinka mehiläisvahamaalaukset syntyvät pienen silitysraudan avulla.


Runoilijat Vilja-Tuulia Huotarinen ja Tiina Poutanen lukevat runoja uusista runokokoelmistaan. Tapahtumasta voi myös ostaa heidän kirjojaan.Amelie -Taiteen ja hyvinvoinnin tila, Näsilinnankatu 34 A 31, 7.krs. Tampere.

2 kommenttia: