keskiviikko 24. lokakuuta 2012
Kokeilimme mustetta tänään myös ikäihmisten kanssa. Kaunista jälkeä syntyi, ihmisen kädenjälki ylipäänsä on kaunista! Näissä toinen paperi on kasteltu ja toinen kuiva.

Olemme syksyn aikana pitäneet kahdenlaisia kokonaisuuksia vanhainkodeissa ja päiväkeskuksissa, toisessa on mukana liike ja toinen koostuu pelkästään kuvataidejutuista. Molemmat ovat olleet tosi kivoja ja antoisia. Jos he ovat saaneet elämyksiä ja uusia kokemuksia, niin olemme kyllä mekin :)

10 kommenttia:

 1. Hyvä te! Näyttää oikein hyvältä ja varmasti oli hieno kokemus vanhuksillekin. Just näitä tällasia juttuja pitäis enemmän tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäis! Ens viikolla on jo vika kerta, toivottavasti saadaan jutulle jatkoa..

   Poista
 2. Vitsi miten hienoa kun teette tällaisia juttuja :)
  Indian Ink on muuten mun ehdoton suosikki! Sen, tikkujen, oksien, varpujen ym. kanssa saa aikaan vaikka miten hauskaa pintaa. Tarvitaan vaan vähän vettä ja mielikuvitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indian Ink täälläkin käytössä! :) Hei joo meilläkin oli mielessä nuo oksat ja muut, mutta jäi tällä kertaa vielä suunnitteluasteelle. Ootko kokeillu sammalta, toimiskohan sekin?

   Poista
 3. Varmasti antoisaa puuhaa puolin ja toisin.Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, antoisaa se on kyllä! :)

   Poista
 4. Teette kyllä upeaa työtä!

  Ja jälki on toden totta kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä, kaunista jälkeä <3

   Poista
 5. Sammalta en ole kokeillut, mutta lunta kokeilin viimetalvena. Se oli siinämielessä ViRhe, että koirat toi sitten tottakai sitä mustelunta tassuissaan sisälle. Ei kiva kun joutui lapioimaan ison osan pihasta paljaaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai lunta, oho! Sepäs ei oo tullu mieleenkään, pitää siis kokeilla :) Mutta voi ei, voin kuvitella minkälaista sotkua siitä tuli :D

   Poista