lauantai 25. elokuuta 2012Kaksi vuotta sitten kun perustin tämän blogin, haaveilin taide- ja käsityökaupan perustamisesta. Siitä itse asiassa syntyi koko Fantastinen Norsu kun mietin tulevalle taidekaupalleni nimeä :)

Olin jo unohtanut koko ajatuksen muiden töideni keskellä, kunnes hoksasimme yhtäkkiä että voisimme perustaa sellaisen putiikin Taiteen ja hyvinvoinnin tila Amelien pikkuhuoneeseen! Katsotaan mitä tästä tulee, tila on näissä kuvissa vielä todella kesken ja tuotteita sekä hiomista vailla, mutta jossain vaiheessa kauppa tulee olemaan auki kahtena päivänä viikossa ja lisäksi joidenkin tapahtumien ja kurssien yhteydessä.

Täältä samasta putiikista saa sitten myös Encaustic Art -tuotteita: aloituspaketteja, lämpökyniä, mehiläisvahavärejä ja maalauspohjia nyt ainakin. Ja jos jotakin ei satu olemaan (en välttämättä pysty pitämään kovin isoa varastoa), niin se voidaan tilata.

Kerron sitten lisää aiheesta kun olen siinä viisaampi :)

7 kommenttia:

 1. Hienoa!!
  mikä on lämpökynä??
  Kivaa viikonloppua sulle♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin!! :) Lämpökynä on yksi mehiläisvahamaalauksen työvälineistä, sillä saa lisättyä maalauksiin yksityiskohtia erilaisilla terillä. Samantyyppinen väline kuin kolvi, mutta matalalämpöinen.

  VastaaPoista
 3. Onnea putiikista! Hienoa että haaveesi ovat toteutuneet :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon teille kaikille!! :)

  VastaaPoista