maanantai 17. lokakuuta 2011

Tänään oli vihdoin pitkästä aikaa mahdollisuus olla työhuoneella ilman kellontuijotusta tai pakollisia työtehtäviä. L U K S U S T A ! :) Aloittelin norsumaalauksia akryyli- ja öljyväreillä, mistä jo aiemmin haaveilinkin. Alimmassa huonolaatuisessa kuvassa näkyvät pohjamaalaukset, niistä on sitten ensi kerralla hyvä jatkaa.

Tein myös mehiläisvahamaalauksia, joissa niissäkin pääsi useimmissa norsu pääosaan. Olen nyt innostunut eniten tuosta raaputtamisesta, sillä saa niin monenlaista jälkeä aikaan. Nopean raudalla maalaamisen jälkeen se tuntuu myös kivalta vastapainolta.

4 kommenttia:

  1. Ihania töitä sinulla täällä. Huoamsin vasta äsken, että olit käynyt blogissani kommentoimassa, kiitos siitä. Mulla oli mennyt iso osa kommentteja johonkin tarkistuslistalle, en muista sellaista asetusta laittaneeni :/..no nyt olen löytänyt ilokseni monta kivaa kommenttia ja vastailen niihin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ansku kommentistasi! :) Mullakin oli se tarkistuslista tullut joskus vahingossa käyttöön, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania sinun encaustic työsi! todella erilaisia ja korkeatasoisia, siis wau!

    VastaaPoista